Over ons

Wij vervaardigen trainingsspeelgoed dat jouw hond tot het uiterste motiveert! Onze speeltjes worden met de hand gemaakt in de EU en zijn ontworpen om zo lang mogelijk mee te gaan.

Bij Agilitoy nemen we sociale verantwoordelijkheid en duurzaamheid net zo serieus als de ambitie om duurzaam hondenspeelgoed te leveren dat jouw hond tot het uiterste motiveert:

  • Wij geloven in gelijke kansen voor iedereen en willen bijdragen aan een inclusieve arbeidsmarkt. Onze speeltjes worden daarom met de hand gemaakt door mensen die extra ondersteuning nodig hebben bij de integratie op de Europese arbeidsmarkt, en die elke Agilitoy met liefde vervaardigen.
  • We streven ernaar onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden, dus ontwerpen we onze speeltjes om zo zo lang mogelijk mee te gaan, gebruiken we zoveel mogelijk duurzame materialen en gebruiken we gerecyclede verpakkingen. Ook vermijden we transport over lange afstanden: we kopen onze stoffen en materialen in bij leveranciers met nabijgelegen (Europese) productiefaciliteiten.
  • Omdat wij - net als jij - dierenliefhebbers zijn, vinden wij het belangrijk dat de huiden waarmee wij werken niet afkomstig zijn van dieren die voor hun huiden gefokt zijn. Daarom werken wij alleen met restproducten. Wij betrekken onze dierenhuiden van leveranciers uit de volgende landen: Nederland, Engeland, Zweden, Noorwegen, Duitsland.

Meer weten?