Review - Fientje

Gepubliceerd op 10 maart 2021 om 14:38

Hoera, wij mochten twee tug-toys van Agilitoy testen! En of we getest hebben, want Fientje is zo’n poedeldame die echt niet met alle speeltjes zomaar genoegen neemt. Het plezier begon al toen het pakketje arriveerde, welke ze natuurlijk zelf mee open moest maken. We ontvingen de ‘Sheepado’ en de ‘Tugado’, beide ideale speeltjes voor sporthondjes van kleiner formaat, mede dankzij het langere handvat waardoor je ze naast een trekspeeltje ook als jaagspeeltje kunt gebruiken.

 

Sheepado

Deze was en is echt de favoriet van Fientje. Het was zelfs zo dat ik deze tijdens de training even weg moest leggen omdat ze teveel oog voor het speeltje had, dit terwijl ze echt mega gefocust is op de agilitytoestellen. De Sheepado heeft een ongevoerd handvat, maar dit maakt hem absoluut niet minder gebruiksvriendelijk. De schapenvacht is lekker zacht en gaat na het spelen weer terug in vorm, waardoor je een fijn, vol speeltje houdt. Het speeltje is vrij groot, maar doordat hij zo fluffy is vond Fientje hem echt leuk om aan te sjorren en er achteraan te jagen. 

 

Tugado

De Tugado viel ook erg in de smaak bij Fientje, maar werd in huis ook heel welkom ontvangen door Luna, mijn gepensioneerde agilityhondje. Deze tug-toy heeft een nepbontje welke wat minder harig is en daardoor ideaal voor honden die het niet heel prettig vinden iets groots/harigs in de bek te houden. Bij dit speeltje is het handvat wel gevoerd en helemaal in stijl van het speeltje zelf, in ons geval unicorn. Daar heeft de hond natuurlijk niets aan, maar dit stukje extra design is wel leuk voor de handler.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.