Review Ritz

Gepubliceerd op 17 maart 2021 om 14:22

Een tijdje geleden ging Agilitoy opzoek naar de stevigste en beste materialen op de markt voor tugtoys te maken voor slopers. :) Mijn sloper Ritz (een Kelpie reu die met zijn 23 kilo vol in zijn tugtoys vliegt en niet lost) mocht deze voor Agilitoy mee gaan testen.

 

Onze verwachting was dat de speeltjes waarschijnlijk zoals andere grote merken die hier zijn gepasseerd, na enkele trainingen zouden kapot gaan scheuren aan het bijtdeel of de rekkers zouden springen of geen steun zou gaan bieden bij het tuggen. Ik heb bij alle speeltjes die Ritz ooit al kapot kreeg even de positieve punten en negatieve punten doorgegeven en daar is Agilitoy dan mee aan de slag gegaan. Ze stuurde ons al snel 3 tugtoys op.

 

We zijn nu ruime tijd verder en ja hoor, al onze speeltjes leven nog. Rekkers zijn nog niet gesprongen en er zijn nog geen bijtgaten of scheuren in de bijtzone's. De extra stevige rekker vind ik als geleider het fijnste. Hij rekt net niet helemaal uit als Ritz in de toy komt gevlogen en zo krijg je samen niet die schok omdat de rekker ten einde is. Mijn polsen en schouders zijn hier zo blij mee maar belangrijker is zeker Ritz zijn gewrichten en spieren die die schok niet telkens moeten opvangen! De rekker blijft stevig en knapt niet door. Eindelijk gaat een tugtoy hier eens een lange tijd mee i.p.v. 2 trainingen. Ritz en ik zijn fans!

 

Groetjes, Ritz en Mien.