Review Nio

Gepubliceerd op 17 maart 2021 om 14:33

Toen ik op Facebook zag dat ze testers zochten voor nieuwe speeltjes dacht ik ach waarom niet we geven ons op. Ik heb een 2 jaar oude border collie met ongelofelijk veel kracht. En tot onze grote verbazing werden we geselecteerd. Vol ongeduld hebben we dan gewacht op de levering van de speeltjes. Deze was snel en correct.

We waren eerst wel een beetje sceptisch omdat we reeds 10 tallen speeltjes hadden gekocht van diverse merken maar deze gingen echter nooit lang mee. De meeste overlevenden de eerste training niet. Sommige waren zelf stuk na 5 min. Tot onze grote verbazing overleefden deze speeltjes de eerste training. Toen we de speeltjes uit de doos namen merkte we direct op hoe stevig de elastiek was die erin verwerkt zit.

Nu een 10 tal training verder zijn de speeltjes echt nog zoals nieuw. Ik zal deze speeltjes dan ook echt aan iedereen aanraden. Er is een enorme keuze echt voor iedereen wat wils. Ook de prijs die je er voor zou betalen is echt een meevaller. Top kwaliteit tegen een lage prijs. Gewoon geweldig

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.